Waarschuwingsbericht

Coming soon...

Over Knooppunt

Wat is Knooppunt?

Knooppunt is een online portaal waarop je als leerling/cursist of leerkracht/docent op een eenvoudige en snelle manier toegang krijgt tot het digitale lesmateriaal dat bij jouw lesboeken hoort:

Het gebruik van Knooppunt is gratis. Om lesmateriaal toe te voegen aan je Knooppuntaccount heb je echter wel een activatiecode nodig. De educatieve uitgeverijen die gebruik maken van Knooppunt verspreiden deze codes via lesboeken, per mail of via scholen/leerkrachten/docenten.
Aanvullend op het Knooppunt portaal kan je gebruikmaken van de Knooppunt Kiosk app, gratis te downloaden in de app stores. Deze Kiosk app biedt voor bepaald lesmateriaal extra functionaliteiten aan. In de Kiosk vind je enkel je lesmateriaal terug dat deze extra functionaliteiten kan verwerken. Meestal gaat het om e-boeken of bordboeken.

Knooppunt bestaat 10 jaar en telt ondertussen al 1 miljoen gebruikers. Om dit te vieren organiseerde Knooppunt een heuse wedstrijd. Lees hier wie de winnaar werd.

Wie is Knooppunt?

Het Knooppunt portaal wordt beheerd door Knooppunt vzw. Deze vzw bestaat uit een groep van educatieve uitgeverijen en een uitgeverij-onafhankelijk dagelijks bestuur. De vzw vertegenwoordigt enkel het gemeenschappelijk platform, niet de inhoud die wordt aangeboden op het platform. De inhoud valt onder de verantwoordelijkheid van de uitgeverijen.

Onze gegevens:

Knooppunt vzw
Te Boelaerlei 37, 2140 Borgerhout
BTW nummer: 0818 484 416

Onze partners :