Knooppunt sluit: wat gaat er precies gebeuren?

• Knooppunt wordt op 14 juli 2021 stopgezet en vervangen door een directe en gemakkelijke manier van inloggen bij VAN IN, Averbode en mjPublishing.
• Tussen 14 juli 2021 en 2 augustus 2021 heb je geen toegang tot je digitale leermiddelen.
• Al je digitale leermiddelen blijven na deze overgang toegankelijk op het leerplatform van de uitgeverij (als je licentie nog actief is). Kijk op de websites van VAN IN, Averbode en mjPublishing voor meer informatie.

Meer informatie.
- Via Knooppunt.net kreeg je toegang tot de digitale leermiddelen waarvoor je een actieve licentie had. Deze licenties worden overgezet naar het nieuwe leerplatform van elke uitgeverij.
- Om dit mogelijk te maken zullen je digitale leermiddelen tijdelijk niet toegankelijk zijn vanaf 15 juli 2021. Vanaf maandag 2 augustus heb je weer toegang tot je digitale leermiddelen via het leerplatform van de uitgeverij – niet meer via Knooppunt.
- Belangrijk voor een vlotte toegang na deze overgang:
o Onthoud in elk geval het e-mailadres waarmee je op knooppunt.net inlogt. Je actieve Knooppunt-licenties kan je enkel ‘meenemen’ naar het nieuwe leerplatform als je hetzelfde e-mailadres gebruikt! Je actieve licenties zijn immers aan dat mailadres verbonden.
o Als je je de eerste keer aanmeldt op het nieuwe leerplatform van elke uitgeverij zal je een nieuw wachtwoord moeten ingeven. Om privacy redenen kan het wachtwoord niet mee worden overgezet. Verdere instructies worden door elke uitgeverij gegeven op hun website en leerplatformen.
- Meer informatie over de sluiting van Knooppunt en de overgang naar de platformen van de uitgeverijen vind je op de websites van VAN IN, Averbode en mjPublishing.

Klik hier voor Q & A
- voor VAN IN: www.vanin.be/knooppunt
- voor Averbode: https://com.uitgeverijaverbode.be/online
- voor mjPublishing: www.mjpublishing.be/digital