Knooppunt Kiosk installatie

Met de Knooppunt Kiosk kan je bordboeken (e-boeken/smartboeken) van uitgeverij Averbode, MJPublishing en Van In downloaden en offline bekijken.
Ander lesmateriaal kan je niet bekijken via de Kiosk. Ben je niet zeker of je materiaal hebt dat geschikt is voor de Kiosk? Log dan met je Knooppunt-account in op http://silverpoint.knooppunt.net/Kiosk/. Als je materiaal hebt dat geschikt is voor de Kiosk, dan zou je dat in deze online-versie van de Kiosk moeten terugvinden.

Nadat je de Kiosk hebt geïnstalleerd, kan je inloggen met je Knooppunt account. Daarna krijg je een overzicht van alle bordboeken die aan je account gekoppeld zijn. Als je je boeken volledig downloadt, dan kan je ze ook verder zonder internetconnectie bekijken.
Opgelet: Sommige bordboeken kunnen grote bestanden zijn: je downloadt ze dus best op een plaats waar je een stabiele en snelle internetconnectie hebt, en boek per boek.

Meer info over de Kiosk vind je op deze 'Help'-pagina's. Meer informatie over Silverpoint bordboeken vind je in deze handleiding (.pdf)

De nieuw versies van de Kiosk zijn beschikbaar!

App voor iPad/ Tablet

apple-store.png google-play.png
Apple App Store Google Play Store Windows Store

Desktop app:

mac-os.png Windows-7-logo-130.jpg windows-logo.png
Mac app Store Windows 7 Windows Marketplace Netwerk MSI
(voor Windows 7 gebruikers) (voor Windows 8 en 10 gebruikers)